Τα προβλήματα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας συζήτησε με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Δήμαρχος Π. Μίγδος

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, είχε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Άρτας Περικλής Μίγδος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ζητήματα που συνδέονται με την εύρυθμη λειτουργία του ορεινού δήμου της Ηπείρου και έχουν αντίκτυπο στην ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Μίγδος, αναφέρθηκε σε κτηνοτροφικά και αγροτικά θέματα που ως επί το πλείστον συνδέονται με τις επιδοτήσεις, τη διαχείριση των βοσκοτόπων, όπως, επίσης, στις ελλείψεις του Δήμου σε προσωπικό. Ειδικά, όσον αφορά στο τελευταίο θέμα, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλη, να διεκδικηθεί ειδικά για δήμους με γεωγραφικές ιδιαιτερότητες κατά την επιλογή του προσωπικού να λαμβάνονται υπόψη και οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις εντός των διοικητικών ορίων επαρχιακών και δη ορεινών δήμων.

Όσον αφορά στις υποδομές ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό όπως και στην απουσία αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών. Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με έργα μέσω ΕΣΠΑ που έχουν μείνει ημιτελή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, επιβεβαίωσε την αλληλεγγύη και τη στήριξη προς τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη από μέρους της Κ.Ε.Δ.Ε, επισημαίνοντας ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα καταβληθούν προσπάθειες για τη βελτίωση της λειτουργίας του δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΤα προβλήματα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας συζήτησε με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Δήμαρχος Π. Μίγδος

Μετάβαση στο περιεχόμενο