Τα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη γιορτή που διοργάνωσαν με τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 98KB|


 
|download file .jpg 98 KB|

Τραγούδια, χορούς και θεατρικά δρώμενα παρουσίασαν τα παιδιά των εργαστηρίων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει σπουδαστές και καθηγητές για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν.
|download file .jpg 97 KB|


Στην καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Τα παιδιά των εργαστηρίων επαγγελματικής κατάρτισης του ιδρύματος αποχαιρέτησαν τα θρανία και τους δασκάλους τους, στέλνοντας σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή ευχές για ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Τα παιδιά που φοιτούν στα ειδικά εργαστήρια του Σικιαριδείου Ιδρύματος, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι παρουσίασαν επί σκηνής απολαυστικά χορευτικά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των δασκάλων, φίλων και συγγενών τους. Οι παρευρισκόμενοι παρευρισκομένων θεατές είχαν, επίσης, την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών στην έκθεση των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Ο Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη εκδήλωση που τους χάρισαν. Αναφερόμενους στους υπεύθυνους και τους δασκάλους του ιδρύματος που όπως σημείωσε «στηρίζουν με ιδιαίτερο ζήλο το έργο του ιδρύματος», τους επαίνεσε «για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν για την καθημερινή φροντίδα, διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των παιδιών». Ο κ. Πατούλης επανέλαβε τη σταθερή δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται κοντά στο ίδρυμα στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο του, τονίζοντας ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην προκύψει καμία διαφοροποίηση όσον αφορά στη δομή, στα προγράμματα και στις υπηρεσίες του ιδρύματος από τις δρομολογούμενες αλλαγές στο χώρο της παιδείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Συμεών Ι. Σικιαρίδης, αποχαιρετώντας τη χρονιά, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, το προσωπικό του ιδρύματος, και όλους τους συμμετέχοντες στη γιορτή. Ευχαριστίες απηύθυνε, επίσης, στο Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο προσωπικά, για τη συμπαράσταση του προς τα παιδιά αλλά και για το ενδιαφέρον με το οποίο αγκαλιάζει κάθε δραστηριότητα, πρωτοβουλία και εκδήλωση του Ιδρύματος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Απόστολος Κακλαμάνης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, και το εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο