Τα ομορφότερα κάλαντα έψαλαν παιδιά στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γ. Πατούλη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους στην καθαριότητα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: το 2019 θα είναι μια αισιόδοξη χρονιά για το Δήμο Αμαρουσίου και τους εργαζομένους του.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε από μικρά παιδιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Αμαξοστάσιο όπου βρέθηκε για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στους εργαζομένους στην Καθαριότητα.

Ο κος Πατούλης μιλώντας στου εργαζομένους ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πάντα στο πλευρό τους , βοηθώντας τους στην διεκδίκηση του 13ου & 14ου μισθού ενώ τόνισε ότι « το 2019 θα είναι μια αισιόδοξη ,  με ποιοτικά χαρακτηριστικά και σε υγιή οικονομική βάση  χρονιά για το προσωπικό του Δήμου Αμαρουσίου που αυξάνεται  τόσο με τους υπαλλήλους από τα οχτάμηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ όσο και με την ενίσχυση του μόνιμου προσωπικού».

Μεταξύ των παρευρισκόμενων στην εορταστική αυτή ατμόσφαιρα ήταν ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Καθαριότητας κος Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κος Νίκος Καλλιμάνης.

 

Σχετικά αρχείαΤα ομορφότερα κάλαντα έψαλαν παιδιά στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γ. Πατούλη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους στην καθαριότητα

Μετάβαση στο περιεχόμενο