Τα μέλη του ΚΑΠΗ τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ απερχόμενος Πρόεδρος της ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δ. Καμπούκος προλογίζει την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, παρουσιάζοντας το νέο Πρόεδρο Ν. Κάββαλο.Η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη υπεύθυνη του τομέα του ΚΑΠΗ, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος» Μ. Ψευδού και μέλη του ΚΑΠΗ παρακολουθούν το μουσικό αφιέρωμα με επίκαιρα τραγούδια από την καθηγήτρια της χορωδίας του ΚΑΠΗ.Το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ συμμετέχει στην εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς.


Την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό ΚΑΠΗ, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012.


Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Δημήτρης Καμπούκος προλόγισε την εκδήλωση, παρουσιάζοντας το νέο Πρόεδρο κ. Νικόλαο Κάββαλο, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.
Η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη που με την ίδια απόφαση του Δ.Σ. ανέλαβε την ευθύνη του τομέα του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο του νέου φορέα, μετέφερε το χαιρετισμό και τις θερμές ευχές του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.

Την εορταστική εκδήλωση άνοιξε η δημοσιογράφος – συγγραφέας κα Αλίκη Καλομενοπούλου με ομιλία για τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821.
Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ, ενώ η χορωδία τραγούδησε επίκαιρα τραγούδια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο