Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 215KB|


 
Στιγμιότυπα από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κεντρικό ΚΑΠΗ και στο περιφερειακό παράρτημά του στη Νέα Λέσβο, από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)
κ. Δημήτρη Καμπούκου, παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ και μελών του Δ.Σ
|download file .jpg 143KB|


Με πολλές ευχές το 2012 να είναι ένας καλύτερος χρόνος με υγεία και ευημερία για όλους, τα μέλη του Κεντρικού  ΚΑΠΗ, καθώς και τα περιφερειακά παραρτήματά του στην Κοκκινιά και στη Νέα Λέσβο έκοψαν όπως κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κ. Δημήτρη Καμπούκου και μελών του Δ.Σ.


Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, ο Πρόεδρος κ. Καμπούκος υπογράμμισε ότι «η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΑΠΗ θα βρίσκονται αδιαλείπτως κοντά στα μέλη του, προσφέροντας την αμέριστη φροντίδα και στήριξη που έχουν ανάγκη και παρέχοντας δημιουργική διέξοδο στην καθημερινή τους ζωή. Παρά τη δύσκολη συγκυρία-πρόσθεσε-στόχος της Δημοτικής Αρχής τη νέα χρονιά είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΑΠΗ, καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα μέλη του.»


Ως συμβολικό δώρο για τη νέα χρονιά, προσφέρεται ένα διήμερο ταξίδι στα μέλη του ΚΑΠΗ που κερδίζουν το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Την ερχόμενη εβδομάδα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους θα κόψουν τα περιφερειακά παραρτήματα του ΚΑΠΗ στις γειτονιές των Εργατικών Πολυκατοικιών, του Πολυδρόσου και της Νέας Φιλοθέης. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο