Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Print Friendly, PDF & Email

Σε εορταστική ατμόσφαιρα με εκατέρωθεν ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από μέρους της διοίκησης και των μελών, το Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, αυτοδιοικητικοί υποψήφιοι, εργαζόμενοι έδωσαν το «παρών» και τις ευχές τους στα μέλη του Κ.Α.Π.Η της πόλης.

Τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, που βρέθηκε κοντά τη «νεανική» τρίτη ηλικία των Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου, «τους ανθρώπους εκείνους που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές κ τα διδάγματα της ζωής τους αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας» όπως ανέφερε η κ. Πατούλη.

Εκτός από ευχές για μία δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά για τη «νεανική» τρίτη ηλικία των Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της σημερινής διοίκησης με την ευχή η νέα διοίκηση να επιδείξει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία στον τομέα ενισχύοντας περαιτέρω τις κοινωνικές δομές στο Μαρούσι.

Στην εορταστική εκδήλωση που συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, εκτός από τον ίδιο, τις ευχές τους προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η έδωσαν, επίσης, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ιωάννου, η πρώην πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Λευτέρης Μαγιάκης, ο Παναγιώτης Σαγρής, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, και υπεύθυνοι στη διοίκηση του Οργανισμού και των Κ.Α.Π.Η.

Εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου και φορέων ευχαρίστησαν προσωπικό και εθελοντές που σταθερά στηρίζουν με την εργασία, τον ζήλο και την αγάπη τους τα άτομα του Κ.Α.Π.Η της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μελωδίες της Μικτής Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η.

 

 

Σχετικά αρχείαΤα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους_1


Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους_2


Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους_3


Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο