Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής Β. Μέξη, τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Β. Μαυρουδή (δεξιά) και τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, γιατρό Παθολόγο Γ. Χριστόπουλο.
|download file .jpg 86Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης με το Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αν. Αττικής Β. Μέξη και τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, γιατρό Παθολόγο Γ. Χριστόπουλο.
|download file .jpg 83Kb|


Ενημερωτική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης με τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής, μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μέξη.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής προσκάλεσε τον κ. Πατούλη, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του Συλλόγου για τις εξελίξεις που επιφέρει στις εργασιακές σχέσεις των φορέων της υγείας το νέο Πολυνομοσχέδιο, καθώς και για το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων. Επίσης για τη περαιτέρω στάση του ιατρικού κόσμου, προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού.

Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αφού αναφέρθηκε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φορέων της υγείας, στην πολυήμερη κατάληψη του Υπουργείου Υγείας και στην άρνηση της πολιτικής ηγεσίας για ουσιαστικό διάλογο πριν από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, υπογράμμισε ότι «κύριο αίτημα των φορέων της υγείας είναι η έναρξη ουσιαστικού διαλόγου, που θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για τον ιατρικό κόσμο». Η θέση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών –πρόσθεσε-  είναι να ισχύσουν οι συλλογικές συμβάσεις των γιατρών με τα ταμεία, να μην αδικηθεί κανείς γιατρός, να επαναπροσληφθούν οι γιατροί του ΙΚΑ και να μην υπάρξει περαιτέρω κανένας αιφνιδιασμός από το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης υποσχέθηκε στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά τους και θα αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ανατολικής Αττικής Β. Μέξης, εκ μέρους των μελών του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στενή συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή του για μια ακόμη φορά  και τον διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος θα συμμετέχει και θα συνδράμει σε κάθε προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα μας για το καλό του ιατρικού κόσμου και των ασφαλισμένων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο