«Τα μάτια μας δε λένε ψέματα»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αμαρουσίου για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:


Πρώτον, αποτελεί προεκλογική δέσμευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η ενημέρωση των πολιτών του Αμαρουσίου για το έργο και τις παρεμβάσεις της, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της. Και στη δέσμευση αυτή ανταποκρινόμαστε με συνέπεια. Και χρησιμοποιούμε κάθε μέσο για να προχωρήσουμε στην ενημέρωση αυτή, με σεβασμό πάντοτε στα χρήματα του δημότη.


Δεύτερον, το έργο της Δημοτικής Αρχής απλώνεται σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά και αφορά όλους όσους ζουν στο Μαρούσι, χωρίς καμία εξαίρεση. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ενημέρωση, αφορά το σύνολο των πολιτών και όχι τους ψηφοφόρους μεμονωμένων κομμάτων. Για τη σημερινή Δημοτική Αρχή δεν υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Το δικό μας κόμμα είναι το Μαρούσι. Και αφήνουμε στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου το θλιβερό προνόμιο να χωρίζει τους πολίτες με βάση το κόμμα που ψηφίζουν. Εμείς σε αυτή τη λογική αρνούμαστε να μπούμε.


Τρίτον, αν τα στελέχη της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Μαρούσι δεν φορούσαν τις κομματικές τους παρωπίδες, θα έβλεπαν αυτό που βλέπουν σήμερα όλοι οι υπόλοιποι συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από το κόμμα που υποστηρίζουν. Θα έβλεπαν τα έργα και τις παρεμβάσεις της Δημοτικής μας Αρχής. Ο σοφός λαός μας μάλιστα λέει ότι «τα μάτια μας δεν λένε ψέματα». Και η μεγάλη πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας εμπιστεύεται τα μάτια της, κι όχι τις ανακοινώσεις της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ.


Τέταρτον, όσον αφορά το σχόλιο περί έργων που είχαν τάχα δρομολογηθεί από το παρελθόν ή αφορούν παρεμβάσεις του κράτους, έχουμε να επισημάνουμε ότι:
• Η διοίκηση Πατούλη διεκδίκησε από την Πολιτεία και άλλους φορείς έργα και παρεμβάσεις για την πόλη, ύψους άνω των 25.000.000 ευρώ. Τόσα χρήματα δεν είχαν διεκδικηθεί ποτέ από τις προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες προτιμούσαν να δανείζονται παρά να διεκδικούν.
• Όσον αφορά την κληρονομιά του παρελθόντος, αυτή περιορίζεται είτε στα χρέη των 280.000.000 ευρώ. Είτε σε κτίρια – «γιαπιά» και απλήρωτους εργολάβους, που με δική μας προσπάθεια έγιναν σύγχρονοι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Είτε σε απλήρωτες υποχρεώσεις ύψους 140.000.000 ευρώ σε συμπολίτες μας ιδιοκτήτες ακινήτων, των οποίων με είχαμε απαλλοτριώσει τις περιουσίες χωρίς όμως να τους έχουμε καταβάλλει ούτε ένα ευρώ. Είτε σε κακοτεχνίες όπως οι αποτυχημένες αναπλάσεις και οι κυβόλιθοι του Κέντρου, που πληρώσαμε πανάκριβα.


Εμείς εμπιστευόμαστε την κρίση των πολιτών και οι πολίτες τα μάτια τους.
Και τα μάτια μας δεν λένε ποτέ ψέματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο