Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Καλό Πάσχα σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Όλοι μαζί γιορτάζουμε παραδοσιακά το Πάσχα στο Αμαλίειο με ψήσιμο οβελία και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα»

                                                                              

Την Ανάσταση του Λαζάρου ανήγγειλαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου. Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς και τη διευθύντρια του σχολείου Χρυσηίδα Φράγκου, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα».

Με τα πασχαλινά καλαθάκια τους ανά χείρας, μετέφεραν το αναστάσιμο μήνυμα στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, ο οποίος με τη σειρά του, τους ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» και τα προσκάλεσε μαζί με τις οικογένειές τους να γιορτάσουν το Πάσχα στο Μαρούσι.

«Μέσα από την αναβίωση του εθίμου που τείνει να εκλείψει, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου διδάσκονται τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που διατηρούν ζωντανό το έθιμο. Καλό Πάσχα σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Όλοι μαζί σας περιμένουμε να γιορτάσουμε παραδοσιακά το Πάσχα στο Αμαλίειο, με ψήσιμο οβελία και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα».

 

Σχετικά αρχείαΤα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου_1


Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου_2


Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου_3


Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο