Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 122 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει Πασχαλινά δώρα στα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου.
|download file .jpg 71 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τις δασκάλες, τους γονείς και τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, που αναβίωσαν το έθιμo του τόπου μας, προαναγγέλλοντας την Ανάσταση του Λαζάρου.
|download file .jpg 123 KB| 


 


Έθιμα και παραδόσεις της χώρας μας που τείνουν να ξεχαστούν, αναβίωσαν τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, προαναγγέλλοντας την Ανάσταση του Λαζάρου, με επίσκεψή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.  
 
Τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο  Γιώργο Πατούλη, κρατώντας καλαθάκια που είχαν στολίσει με λουλούδια, όπως επιτάσσει το έθιμο και έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου, δημιουργώντας μία ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.


Τα παιδιά συνόδευαν οι δασκάλες τους Χρυσηϊδα Φράγκου, Ευριδίκη Γιαννούτσου και Όλγα Γεωργίου.


Τα παιδιά απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου, ο οποίος τους προσέφερε Πασχαλινά δώρα.


Στη συνέχεια, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου με τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, τα οποία συνόδευε η δασκάλα τους Ευρώπη Πουρσανίδου, περιόδευσαν στους δρόμους της πόλης, ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου, δίνοντας αυγά και παίρνοντας δώρα από τους καταστηματάρχες. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις δασκάλες τους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία να διδάξουν στα παιδιά τα έθιμα του τόπου μας.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο