Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλαν στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΤα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου με τις δασκάλες τους Χρ. Φράγκου, Ευρ. Γιαννούτσου και Όλ.Γεωργίου ψάλλουν τα κάλαντα του Λαζάρου στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.
|download file .jpg 97 Kb|


|download file .jpg 98 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει Πασχαλινά δώρα στα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου, ανταλλάσσοντας μαζί τους θερμές ευχές για Καλό Πάσχα.
       

|download file .jpg 95 Kb|Με τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου πλημμύρισε το Δημαρχείο, καθώς με τη συνοδεία των δασκάλων τους τα παιδιά  επισκέφθηκαν στο γραφείο του το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και έψαλαν τα κάλαντα, προαναγγέλοντας την Ανάσταση του Λαζάρου.

Είναι η δεύτερη χρονιά που τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου αναβιώνουν το έθιμο του Λαζάρου που τείνει να ξεχαστεί. Κρατώντας καλαθάκια που είχαν στολίσει με λουλούδια και με την καθοδήγηση της Δ/ντιας Χρυσηϊδας Φράγκου και των δασκάλων Ευριδίκης Γιαννούτσου και Όλγας Γεωργίου έψαλαν τα κάλαντα δημιουργώντας μία ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου, ο οποίος τους προσέφερε Πασχαλινά δώρα, ανταλλάσσοντας μαζί τους πολλές ευχές για «Καλό Πάσχα. Παράλληλα ο κ. Πατούλης συνεχάρη τις δασκάλες των παιδιών για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να τα διδάξουν τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας και ιδιαίτερα εκείνα που τείνουν να εκλείψουν μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Στη συνέχεια, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το 8ο Δημοτικό Σχολείο και έψαλαν τα κάλαντα στην Δ/ντρια του Σχολείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο