Τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Αλέξη Τσίπρα

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 167KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υποδέχεται στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Αλέξη Τσίπρα, όπου και συζήτησαν τα ζητήματα που αφορούν την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, καθώς και θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
|download file .jpg 193KB|


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ. Αλέξη Τσίπρα  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011.
Ο κ. Δήμαρχος δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης ομιλίας του κ. Τσίπρα στο Μαρούσι.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο άνδρες συζήτησαν τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, καθώς επίσης και τα προβλήματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα τα ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση των Ο.Τ.Α.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης εξέθεσε το θέμα που αφορά στους πόρους του «Πράσινου Ταμείου», που αντί να πηγαίνουν σε έργα για την αναβάθμιση των πόλεων όπως προβλεπόταν αρχικά, το 95% των πόρων που εισπράττονται, διατίθενται για τις ανάγκες του Κρατικού Προϋπολογισμού και μόνο το 5% πηγαίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο