Τα φάρμακα που συγκέντρωσε το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» για την ενίσχυση του Δημοτικού Πολυιατρείου παρέδωσαν οι μαθητές της Δ’ τάξης στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ καλωσορίζει και συνομιλεί με τα παιδιά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με τα παιδιά και τις δασκάλες τους σε αναμνηστική φωτογραφία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ προσφέρει στους μαθητές ένα μικρό ενθύμιο της επίσκεψής τους.


 


Ακολουθώντας το παράδειγμα των δημόσιων σχολείων της πόλης, το Δημοτικό Σχολείο του παραρτήματος των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» στο Μαρούσι, συγκέντρωσε φάρμακα, τα οποία αντιπροσωπεία των μαθητών αποτελούμενη από τους μαθητές της Δ’ τάξης, παρέδωσε στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη. Η συλλογή των φαρμάκων εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποίησε ο Δήμος κατά τον περασμένο Δεκέμβριο στα σχολεία της πόλης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πατούλη.


Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Δήμαρχο στο γραφείο του προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους στην προσπάθεια για την ενίσχυση με φαρμακευτικό υλικό του Δημοτικού Πολυιατρείου. Καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις δασκάλες τους Ελένη Τζιάσιου, και Μαριάνθη Κουτρίκη, ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό για τη θετική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου, και «σφίγγοντάς» τους συμβολικά το χέρι, συνεχάρη τα παιδιά για αυτή την καλή τους πράξη, πράξη αγάπης προς το διπλανό τους.


Για την υλοποίηση της δράσης από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, συνεργάστηκαν το Γραφείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το Γραφείο Παιδείας.


  


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο