Τα έργα σε διάφορες γειτονιές του Δήμου Αμαρουσίου επέβλεψε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά την επίβλεψη των έργων στην οδό Νέστορος με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Σμυρνή.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στην οδό Βύρωνος παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή και του υπεύθυνου εργολάβου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής στην επίβλεψη των έργων πεζοδρόμησης στην οδό Ερυθρού Σταυρού.Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή στην οδό Αγίας Φιλοθέης & Φλέμινγκ.


Την περιοχή Ψαλιδίου και συγκεκριμένα την οδό Νέστορος επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρουσία των κατοίκων. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής ακαθάρτων έγινε η ανάπλαση και κατασκευή της οδού Νέστορος με την τοποθέτηση κυβολίθων που αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.


Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην οδό Αγίας Φιλοθέης & Φλέμινγκ πλησίον των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Εκεί έγινε φρεζάρισμα του παλιού οδοστρώματος και κατασκευή νέου τάπητα κυκλοφορίας. Στην ίδια περιοχή επί της οδού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιείται κατασκευή πεζοδρομίων για διευκόλυνση της προσβασιμότητας κατοίκων, μαθητών και επισκεπτών.


Την πορεία των εργασιών πεζοδρόμησης που βρίσκονται σε εξέλιξη σε σημεία επί της οδού Βύρωνος επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συγκεκριμένα, για την ασφαλή διέλευση των πεζών στους συγκεκριμένους οδικούς άξονες υλοποιήθηκε η κατασκευή τμηματικών πεζοδρομίων σε μη ρυμοτομούμενα τμήματα κατά μήκος της οδού Βύρωνος, καθώς η συνολική ανάπλαση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου, Νερατζιωτίσσης και Βύρωνος θα υλοποιηθεί σε επόμενο έργο κατόπιν της έγκρισης της μελέτης που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια των επισκέψεων δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία εξέλιξης των εργασιών, που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου. Τα έργα υποδομής ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης επεκτείνονται σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών»


Παρών στην επίβλεψη ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο