Τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στο δημοτικό πάρκινγκ Αμαρουσίου καταδίκασε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης που βρισκόταν σε εκδήλωση Τοπικού Συλλόγου, μόλις ενημερώθηκε έσπευσε στο σημείο όπου εκτυλισσόταν τα επεισόδια μεταξύ φιλάθλων.
|download file .jpg 165KB|Τα φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά της περιουσίας των συμπολιτών μας καταδίκασε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης.
|download file .jpg 130KB|


Τα επεισόδια που προκάλεσαν ομάδες φιλάθλων στο δημοτικό πάρκινγκ Αμαρουσίου, στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με τη Βασ. Σοφίας, που είχαν  ως αποτέλεσμα τη φθορά οχημάτων, καταδίκασε  ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, υπογραμμίζοντας ότι ‘τέτοια φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά της περιουσίας των συμπολιτών μας δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και θα πρέπει να αποφεύγονται.’  


Ο κ. Δήμαρχος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εκδήλωση Τοπικού Συλλόγου, έσπευσε στο σημείο μόλις ενημερώθηκε για τα όσα συνέβαιναν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο δημοτικό πάρκινγκ. 


Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγα λεπτά μετά τη λήξη των πρώτων σετ του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – ΑΟ Κηφισιάς, στο Ζηρίνειο, όταν περίπου εκατό οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν κατά μήκος της Λ. Κηφισίας, όπου και συγκρούστηκαν με περίπου πενήντα οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στο σημείο.


Μετάβαση στο περιεχόμενο