Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στον Δήμο Αμαρουσίου έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη

 

Η εβδομάδα προσφοράς των εκπαιδευτήριων Δούκα ήταν αφιερωμένη στις Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με ένα μεγάλο όγκο συγκέντρωσης  τροφίμων, οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων  έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τους συνάνθρωπους μας που υποφέρουν.  

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της  ΚΕΔΑ κ. Νικό Πέππα και την Υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Καθοριστική υπήρξε και η συμβολή του Αντιδημάρχου της Δ/νης Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου κ. Βασίλη Κόκκαλη για την διάθεση του προσωπικού και του οχήματος προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους καθηγητές, το προσωπικό και τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Δόυκα για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι αξιέπαινες αυτές οι πράξεις προς τους συνανθρώπους μας καθώς αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που πρέπει να μας χαρακτηρίζει τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Στον Δήμο Αμαρουσίου έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

 

Σχετικά αρχείαΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο