Σύσκεψη της ΤΕΔΚΝΑ με τον Αντώνη Σαμαρά. Συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, μέλους του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ και υπεύθυνου κοινωνικών υποθέσεων.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στη σύσκεψη με το Δ.Σ της ΤΕΔΚΝΑ, παρουσία του Τομεάρχη Εσωτερικών και πρώην Υφυπουργού κ. Χρήστου Ζώη (αριστερά) και του Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου (δεξιά).
Δίπλα στο κ. Ζώη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ και υπεύθυνος κοινωνικών υποθέσεων κ. Γιώργος Πατούλης.
|download file .jpg 140Kb|


Σύσκεψη πραγματοποίησε το Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, παρουσία του Τομεάρχη Εσωτερικών και πρώην Υφυπουργού κ. Χρήστου Ζώη και του Τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2010.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συμμετείχε στη σύσκεψη, ως μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.     


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση και συζήτηση του σχεδίου Καλλικράτης, που προωθεί η κυβέρνηση για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση. 
Όπως διαπιστώθηκε υπάρχει συμφωνία για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, αλλά με συγκεκριμένους όρους και φυσικά οι φορείς της Αυτοδιοίκησης  περιμένουν από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει τις θέσεις της στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ (18 – 20 Ιανουαρίου 2010), ώστε να μπορέσουν από την πλευρά τους να διατυπώσουν με μεγαλύτερη σαφήνεια τις απόψεις τους.


Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι «ιδιαίτερα στο σημείο της χρηματοδότησης του νέου μοντέλου δεν μιλά κανείς, ενώ χωρίς την εξασφάλισή της δεν θα μπορέσουν να γίνου οι συνενώσεις των Δήμων. Τελικά η κυβέρνηση θα πρέπει να μας πείσει ότι με τις συνενώσεις θα υπάρξει βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, που αυτός είναι και ο στόχος μας.»


Μετάβαση στο περιεχόμενο