Συντροφιά με τη μελωδική φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη ταξίδεψαν οι θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία του στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αλ. Ιωαννίδη.

Κατέκλυσε το πλήθος των θεατών το θέατρο του Αμαλίειου.Ο Αλ. Ιωαννίδης, και ο τσελίστας, πολυμουσικός Γ. Καλούδης, επί σκηνής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, ανάμεσα στο ακροατήριο.


Σε τόπους και καιρούς νοσταλγικούς ταξίδεψε με τη μελωδική φωνή του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τους χιλιάδες φίλους του στη συναυλία που παραχώρησε στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Αμαλιείου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου φέτος το καλοκαίρι. Την εξαιρετική ερμηνεία του καλλιτέχνη παρακολούθησε και χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Οι θεατές που είχαν από νωρίς κατακλύσει το θέατρο υποδέχθηκαν τον καλλιτέχνη και το μουσικό του συνοδοιπόρο, τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη, με ιδιαίτερη θέρμη συνοδεύοντας το τραγούδι του δημοφιλούς ερμηνευτή σε αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν αλλά και σε νεότερες επιτυχίες του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επικρότησε με το θερμό χειροκρότημά του την εξαιρετική εμφάνιση του σημαντικού εκπροσώπου της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής, ευχαριστώντας το κοινό που έχει αγκαλιάσει με τέτοια θέρμη το πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου, ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου και μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού, είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Παρόντες στη συναυλία ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλας Αλεπούς.


Το μουσικό ταξίδι στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται με τη συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας Ελένης Βιτάλη την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ενώ επόμενος θεατρικός σταθμός είναι η παράσταση «Επιθεωρητής» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 υλοποιείται αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ φιλοξενούνται φέτος το καλοκαίρι στο Μαρούσι σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 στο Δήμο Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο