Σύντομα θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου που θα στεγάσει το 6ο Λύκειο, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών

Print Friendly, PDF & Email

Στη εορταστική εκδήλωση του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου, που περιελάμβανε τη Χριστουγεννιάτικη  γιορτή των μαθητών και μαθητριών και τη λειτουργία φιλανθρωπικού μπαζάρ για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Σύλλογο των Καθηγητών. 
Την εκδήλωση του σχολείου τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έδωσε τις θερμότατες ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων κα της Πρωτοχρονιάς στους παρευρισκόμενους. Απευθυνόμενος στα παιδιά τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» και να ευοδωθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα όνειρα και οι επιδιώξεις τους κα στους καθηγητές «καλή δύναμη» στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο τους, με την υπόσχεση ότι στην προσπάθεια τους η Δημοτική Αρχή  θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.   
 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Γεωργόπουλο και το Σύλλογο των Καθηγητών σχετικά με την ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου που θα στεγάσει το 6ο Λύκειο, ενημερώνοντας ότι τα σχέδια του νέου κτιρίου βρίσκονται στον ΟΣΚ. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση και οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεκινήσει σύντομα η ανέγερση του νέου κτιρίου.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, ανέφερε στους παριστάμενους  ότι στις αρχές του Νέου Έτους θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης μαζί τους μία νέα συνάντηση με τις υπηρεσίες της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συζητηθούν  οι περαιτέρω ενέργειες.       

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών είχε μεγάλη επιτυχία και καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με τον Διευθυντή Αλ. Γεωργόπουλο και του Σύλλογο Καθηγητών του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των μαθητών και μαθητριών του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο