• Το χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου
  • xorigies[at]maroussi.gr

Συνεργασία με SAMSUNG

Η εταιρεία Samsung Electronics Hellas, υποστηρίζει τις επετειακές δράσεις του  Δήμου Αμαρουσίου για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας αναλαμβάνοντας την έκδοση του Καταλόγου της Έκθεσης της Λυδίας Βενιέρη, με τίτλο «Βυρωνική Εποχή». Ο Κατάλογος περιλαμβάνει 28 έργα που δημιούργησε η διεθνής εικαστικός, εμπνεόμενη από τα ποιήματα και τη θρυλική προσωπικότητα του Λόρδου Βύρωνα. Η […]

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με MYTILINEOS

Η εταιρεία MYTILINEOS, πρωταγωνιστής της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αποτελεί σταθερό αρωγό στις προσπάθειες του Δήμου Αμαρουσίου και δημιουργεί με τη χορηγική της πολιτική πρότυπα Εταιρικής Κοινωνικής συμπεριφοράς και Ευθύνης. Έτσι, η Protergia, ο τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, συνέβαλε και φέτος στο γιορτινό κλίμα της πόλης μας με την προσφορά ποσού 10.000€ για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό […]

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με τον Όμιλο ΣΙΔΕΝΟΡ

Ο όμιλος ΣΙΔΕΝΟΡ στο πλαίσιο του προγράμματος προσέλκυσης χορηγικών πόρων του Δήμου Αμαρουσίου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, χορήγησε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ αξίας 10.000 ευρώ για τα ευάλωτα νοικοκυριά του Μαρουσιού. Οι επιταγές διατέθηκαν στους δικαιούχους μέσω του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, με διαδικασίες που διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση την διαφάνεια σε όλα τα στάδια.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στηρίζει το έργο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Η εταιρία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε δώρισε στον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. τρείς παλέτες με είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Τα είδη αυτά, θα προσφερθούν σε συμπολίτες μας που έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με ΑΒ Βασιλόπουλος – 2021

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στήριξε και το 2021 το κοινωνικό έργο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ συμβάλλοντας καθοριστικά στην επάρκεια προμηθειών του κοινωνικού παντοπωλειού και των γευμάτων που προσφέρονται καθημερινά στα ευπαθή νοικοκυριά της πόλης μας.

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. – 2021

Η επιχείρηση ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. στήριξε τα ευπαθή νοικοκυριά του Μαρουσιού και για το 2021, συνεργαζόμενη με τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ ώστε η βοήθεια να βρίσκει άμεσα και αποτελεσματικά τους αποδέκτες της.

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με Daikin Hellas για Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αμαρουσίου

H Daikin Hellas προσέφερε 11 μηχανήματα καθαρισμού αέρα κατά του COVID-19 για χρήση στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου. Μια σημαντική δωρεά που συμβάλει στην προστασία της υγείας των μικρών μας δημοτών και των οικογενειών τους.

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με Mediprime

Η εταιρία ιατροφαρμακευτικών ειδών MEDIPRIME με έδρα το Μαρούσι, χορήγησε 4.000 χειρουργικές μάσκες για την προστασία των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου από τον COVID 19, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μας φέρνει πιο κοντά!

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με την FILOTERRA

Από χτες, η παιδική χαρά στο Ψαλίδι (Ανδρέα Παπανδρέου 35) πρασίνισε, χάρη στην χορηγία της εταιρίας FILOTERRA. Στο πλαίσιο του προγράμματος προσέλκυσης χορηγικών πόρων του Δήμου Αμαρουσίου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, η εταιρία δώρισε 450 θάμνους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που φυτεύτηκαν με την φροντίδα του Δήμου. Με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ το Μαρούσι ομορφαίνει!

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με εταιρία SAMSUNG

Ο όμιλος “SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Προσέλκυσης Χορηγικών Πόρων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Δήμου Αμαρουσίου, προσέφερε: 32 smartwatches για την ενθάρρυνση της αθλητικής δραστηριοποίησης των νέων. 30 tablets και 33 smartphones στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Coding for Sustainability που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς β’ βάθμιας εκπαίδευσης και ευρύτερα σε απασχολούμενους σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Το […]

Δείτε περισσότερα