• Το χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου
  • xorigies[at]maroussi.gr

Πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Πρόσκληση Δημάρχου

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την πιλοτική εφαρμογή του Προγράμματος Προσέλκυσης Χορηγικών Πόρων του Δήμου Αμαρουσίου, διαπιστώνεται ότι η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελεί βασικό “κλειδί” για να απαντήσουμε στις ανάγκες της πόλης μας και των χιλιάδων κατοίκων μας.
Το Πρόγραμμα πλέον ονομάζεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και αποτελεί βασικό εργαλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την διασύνδεσή του με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης με στόχους, προτεραιότητες και μετρήσιμο κοινωνικό αντίκτυπο.

Περισσότερα
Ας συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τις δυνατότητες συνεργασίας

Επιτυχημένες συνεργασίες

Τα νέα του προγράμματος «Συνεργασία»

Συνεργασία με Mediprime

Η εταιρία ιατροφαρμακευτικών ειδών MEDIPRIME με έδρα το Μαρούσι, χορήγησε 4.000 χειρουργικές μάσκες για την προστασία των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου από τον COVID 19, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μας φέρνει πιο κοντά!

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με την FILOTERRA

Από χτες, η παιδική χαρά στο Ψαλίδι (Ανδρέα Παπανδρέου 35) πρασίνισε, χάρη στην χορηγία της εταιρίας FILOTERRA. Στο πλαίσιο του προγράμματος προσέλκυσης χορηγικών πόρων του Δήμου Αμαρουσίου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, η εταιρία δώρισε 450 θάμνους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που φυτεύτηκαν με την φροντίδα του Δήμου. Με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ το Μαρούσι ομορφαίνει!

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με την εταιρία SAMSUNG

Ο όμιλος “SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Προσέλκυσης Χορηγικών Πόρων ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Δήμου Αμαρουσίου, προσέφερε: 32 smartwatches για την ενθάρρυνση της αθλητικής δραστηριοποίησης των νέων. 30 tablets και 33 smartphones στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Coding for Sustainability που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς β’ βάθμιας εκπαίδευσης και ευρύτερα σε απασχολούμενους σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Το […]

Δείτε περισσότερα