• Το χορηγικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου
  • xorigies[at]maroussi.gr

Πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Πρόσκληση Δημάρχου

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την πιλοτική εφαρμογή του Προγράμματος Προσέλκυσης Χορηγικών Πόρων του Δήμου Αμαρουσίου, διαπιστώνεται ότι η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελεί βασικό “κλειδί” για να απαντήσουμε στις ανάγκες της πόλης μας και των χιλιάδων κατοίκων μας.
Το Πρόγραμμα πλέον ονομάζεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και αποτελεί βασικό εργαλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την διασύνδεσή του με τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης με στόχους, προτεραιότητες και μετρήσιμο κοινωνικό αντίκτυπο.

Περισσότερα
Ας συνεργαστούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τις δυνατότητες συνεργασίας

Επιτυχημένες συνεργασίες

Τα νέα του προγράμματος «Συνεργασία»

Συνεργασία με SAMSUNG

Η εταιρεία Samsung Electronics Hellas, υποστηρίζει τις επετειακές δράσεις του  Δήμου Αμαρουσίου για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας αναλαμβάνοντας την έκδοση του Καταλόγου της Έκθεσης της Λυδίας Βενιέρη, με τίτλο «Βυρωνική Εποχή». Ο Κατάλογος περιλαμβάνει 28 έργα που δημιούργησε η διεθνής εικαστικός, εμπνεόμενη από τα ποιήματα και τη θρυλική προσωπικότητα του Λόρδου Βύρωνα. Η […]

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με MYTILINEOS

Η εταιρεία MYTILINEOS, πρωταγωνιστής της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αποτελεί σταθερό αρωγό στις προσπάθειες του Δήμου Αμαρουσίου και δημιουργεί με τη χορηγική της πολιτική πρότυπα Εταιρικής Κοινωνικής συμπεριφοράς και Ευθύνης. Έτσι, η Protergia, ο τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, συνέβαλε και φέτος στο γιορτινό κλίμα της πόλης μας με την προσφορά ποσού 10.000€ για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό […]

Δείτε περισσότερα

Συνεργασία με τον Όμιλο ΣΙΔΕΝΟΡ

Ο όμιλος ΣΙΔΕΝΟΡ στο πλαίσιο του προγράμματος προσέλκυσης χορηγικών πόρων του Δήμου Αμαρουσίου ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, χορήγησε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ αξίας 10.000 ευρώ για τα ευάλωτα νοικοκυριά του Μαρουσιού. Οι επιταγές διατέθηκαν στους δικαιούχους μέσω του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, με διαδικασίες που διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση την διαφάνεια σε όλα τα στάδια.

Δείτε περισσότερα