Συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με το Δήμο Στροβόλου για τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε ανώτερο λειτουργό του κυπριακού Δήμου

Print Friendly, PDF & EmailΣτο γραφείο του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης, μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Μιχάλη Χρηστάκη, (αριστερά) τον Κύπριο δημόσιο λειτουργό, Λάκη Αργυρίου.
|download file .jpg 123Kb|


Εκπρόσωπο του Δήμου Στροβόλου Κύπρου θα «φιλοξενήσει» για δύο εβδομάδες στις υπηρεσίες του ο Δήμος Αμαρουσίου προκειμένου να καταρτιστεί σε θέματα δημοσίων σχέσεων και πολιτικής επικοινωνίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leonardo Da Vinci. Η υποδοχή του Κύπριου δημόσιου λειτουργού, Λάκη Αργυρού, έγινε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, στο γραφείο του, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλη Χρηστάκη.

Κατά τη διάρκεια της δεκαπενθήμερης εκπαίδευσης του, ο υπάλληλος του Δήμου Στροβόλου, θα έλθει σε επαφή με τα στελέχη του Δήμου από διάφορες διευθύνσεις, και τα νομικά του πρόσωπα, θα ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών, για τις ακολουθούμενες διαδικασίες και θα καταρτιστεί επί των πρακτικών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που εφαρμόζονται ανάλογα με τις δραστηριότητες της κάθε υπηρεσίας.

Καλωσορίζοντας τον κ. Αργυρού, στο Δήμο Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι «η συνεργασία με άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τον Δήμο μας, δήμο πρότυπο σε επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών του, μέσω της κινητικότητας που επιτρέπουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την κατάρτιση του προσωπικού, αποτελεί για τους Ο.Τ.Α μία καλή ευκαιρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ανάπτυξη συνεργασιών και σύγχρονων δράσεων, όχι μόνο υπερτοπικών αλλά και πέρα των συνόρων της χώρας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο