Συνεργασία για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών του Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email


Συνάντηση του Γ. Πατούλη με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής
 |download _.jpg file 192 KB|

 Θέτονας ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης είχε σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Ιωάννη Μακρή. Ο κ. Μακρής συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο της ΄Ενωσης κ. Δημήτριο Ντούμα,  το Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Καραδήμα και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Γρηγόρη Γερακαράκο.


Ο κ. Πατούλης ζήτησε από το προεδρείο της ΄Ενωσης να υπάρξει μέριμνα για την μεγαλύτερη ασφάλεια των κατοίκων του Αμαρουσίου και τόνισε την αναγκαιότητα της άμεσης μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος του Δήμου Αμαρουσίου στο κέντρο της πόλης, που αποτελεί διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής την προεκλογική περίοδο και για το αίτημα αυτό υπήρξε στη συνέχεια δέσμευση από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης.


 


Επίσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε το ζήτημα της ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος με πρόσθετο αστυνομικό προσωπικό.


Το προεδρείο της ΄Ενωσης υποσχέθηκε στον κ. Πατούλη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη φύλαξη στο Μαρούσι και ότι θα συμβάλλει στην υποβοήθηση του έργου της μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος στο κέντρο της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο