Συνεργασία Δήμου με Σικιαρίδειο για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιδρύματος προς όφελος των κατοίκων της πόλης, προωθεί ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣ του Σικιαρίδειου Γ. Αργυρόπουλο, τον διοικητικό διευθυντή Χρ. Οικονόμου, τον επιστημονικό διευθυντή Δ. Απατάγγελο, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη.


 


Συνάντηση με αντικείμενο την άμεση προώθηση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Σικιαρίδειου για την αξιοποίηση προς όφελος των Μαρουσιωτών των αθλητικών του χώρων, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με εκπροσώπους του ιδρύματος.


Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ζήτησε να ενημερωθεί εάν όλα βαίνουν καλώς σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας των ειδικών σχολείων του ιδρύματος, κατόπιν των πρωτοβουλιών που είχαν αναληφθεί από μέρους του Δήμου όταν η συγκεκριμένη δομή ειδικής αγωγής απειλούνταν με λουκέτο.


Οι παρόντες εκπρόσωποι του Ιδρύματος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Αργυρόπουλος, διοικητικός διευθυντής Χρήστος Οικονόμου, και επιστημονικός διευθυντής Δημήτρης Απατάγγελος, διαβεβαίωσαν για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την αποφασιστική παρέμβασή της τότε σε επίπεδο διευθέτησης των προβλημάτων που είχαν θέσει εν αμφιβόλω τη βιωσιμότητά του όσο και για τη διάθεση εκπαιδευτικού προσωπικού για την ενίσχυση της στελέχωσης των ειδικών σχολείων.


Συζητώντας για τη συνεργασία του Δήμου με το Σικιαρίδειο για την αξιοποίηση των αθλητικών χώρων του ιδρύματος, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, τένις και μπάσκετ, προκειμένου να μπορεί να γίνεται χρήση τόσο από τους μαθητές των σχολείων του ιδρύματος όσο και από τους κατοίκους του Αμαρουσίου, οι εκπρόσωποι του Σικιαριδείου εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους και ενημέρωσαν τον Δήμαρχο ότι θα δρομολογήσουν άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μπορέσει να προωθηθεί η συνεργασία.


Παρών στη συνάντηση από μέρους του Δήμου ήταν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο