Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. ,Προέδρου Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης –Πεύκης Μ. Σταυράκη – Πατούλη και των συμμετεχόντων καλλιτεχνών στη Διαδημοτική Βραδιά Αλληλεγγύης «Οι Δρόμοι της Φωτιάς»

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 12:30 μ.μ.,  Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, η  Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. ,Πρόεδρος του Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης –Πεύκης κα  Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη και η ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν  στη μουσικοθεατρική παράσταση « Οι Δρόμοι της Φωτιάς» θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:30 μ.μ.,  στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).  

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί ενόψει  της Διαδημοτικής Βραδιάς Αλληλεγγύης στο Μαρούσι «Δρόμοι Φωτιάς», που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με την υποστήριξη του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας ( Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:30, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας ( Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στη Helexpo).     

Μία πλειάδα από καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δήμο Αμαρουσίου σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η παράσταση θα έχει δωρεάν είσοδο, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
– Μιχάλης Τζουγανάκης
– Νίκος Καλογερόπουλος
-Στέλιος Βαμβακάρης
-Εβελίνα Αγγέλου
– Νίκος Γραίγος
-Νίκος Τουλιάτος με την Ομάδα Κρουστών Ολυμπιακών Αγώνων
– Γιάννης Νικολάου με το συγκρότημα «Λαθρεπιβάτες»
– Νάσος Ματρακάς
– Νίκος Πιπινέλης
– Νικόλας Γκίνης με συγκρότημα έθνικ τραγουδιών
– Δέσποινα Ματρακά – Έλενα Τουτουτζή
– Αφήγηση: Βαλέρια Χριστοδουλίδου
– Επιμέλεια καλλιτεχνών: Γιάννης Νικολετόπουλος
– Σκηνοθεσία –Κείμενα – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Βασίλης Λαζαρίδης

Επίσης θα συμμετάσχει με το χορευτικό συγκρότημα η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζεύς».         

 

Σχετικά αρχείαΣυνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. ,Προέδρου Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης –Πεύκης Μ. Σταυράκη – Πατούλη και των συμμετεχόντων καλλιτεχνών στη Διαδημοτική Βραδιά Αλληλεγγύης «Οι Δρόμοι της Φωτιάς»

Μετάβαση στο περιεχόμενο