Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Εθνικού Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Πολιτικής BeActive της Γ.Γ.Α. Δ. Καρακάση

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου

Θέμα: 3ήμερο φθινοπωρινού αθλητισμού στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης και ο Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Πολιτικής BeActive της Γ.Γ.Α. κ. Διονύσης Καρακάσης, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με την ευκαιρία της διοργάνωσης 3ήμερων φθινοπωρινών εκδηλώσεων στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμό «BeActive».
Στην συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο και στην πλατεία ΗΣΑΠ θα εξελιχθεί   σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων:
– Νυχτερινός ποδηλατικός γύρος
Street σκάκι
– 
Street Ξιφασκία
Street Παγκράτιο
Street Πυγμαχία
Street animal Yoga
– Street Badmintion.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και στη σωματική άσκηση, αλλά και η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής.

Στις αθλητικές εκδηλώσεις μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο