Συνέντευξη Τύπου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, με θέμα: «Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016», με τη συμμετοχή εκπροσώπων των χορηγών και του φορέα τεχνικής διοργάνωσης, αλλά και των εγγονών του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη

Print Friendly, PDF & Email

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 11:30, Δημαρχείο Αμαρουσίου

 

Ενόψει της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης: «Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των μεγάλων χορηγών, του φορέα της τεχνικής διοργάνωσης και των εγγονών του Χρυσού Μαραθωνοδρόμου Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη.

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ.

  Εκ μέρους των χορηγών θα παραβρεθούν ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων  WIND και η κα Εύη Γιαννίση, Marketing Manager Ferrero Greece.

  
Επίσης θα παραστεί ο Πολυνίκης Μαραθωνοδρόμος κ. Νίκος Πολιάς, Ιδιοκτήτης της All About Running,  η οποία έχει το σχεδιασμό και την επιμέλεια των αγώνων  και οι εγγονοί του Σπύρου Λούη, Σπύρος και Νίκος Λούης.      

Τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώνει την  Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016
για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη,  
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να τιμηθεί ο Μαρουσιώτης Χρυσός Ολυμπιονίκης του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρος Λούης, να παρακινηθούν οι νέοι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο και να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.           

  Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν ξεπεράσει τις 1500 σε ενήλικες και παιδιά.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο: www.spiroslouisrun.gr   

 

 

Σχετικά αρχείαΣυνέντευξη Τύπου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, με θέμα: «Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης 2016», με τη συμμετοχή εκπροσώπων των χορηγών και του φορέα τεχνικής διοργάνωσης, αλλά και των εγγονών του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο