Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλλον της Αυτοδιοίκησης  μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη» και η διατύπωση γνώμης της ΚΕΔΕ για τα κριτήρια κατανομής των ΚΑΠ – ΣΑΤΑ 2018 μεταξύ των βασικών θεμάτων που θα συζητηθούν

Οι οικονομικές επιπτώσεις που προκαλούνται από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου καθώς και οι συνέπειες από την ψήφιση του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι» θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 10:30 το πρωί στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Επιπλέον στην ατζέντα της συνεδρίασης έχει προγραμματιστεί να διατυπωθεί η γνώμη της ΚΕΔΕ για τα κριτήρια και τη διαδικασία κατανομής των ΚΑΠ – ΣΑΤΑ 2018, ενώ θα γίνει απολογισμός του 2ου Μαραθωνίου Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Καινοτομίας της ΚΕΔΕ καθώς και παρουσίαση του επιταχυντή της ΚΕΔΕ  (Innovation Lab Smart City).

Τέλος, στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση επί του σχεδίου απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Οικονομικών για την κατάρτιση των Δημοτικών Προϋπολογισμών έτους 2019.

Μετάβαση στο περιεχόμενο