Συνεχίζονται τα έργα οδοποιΐας στις γειτονιές της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΑπό την επίβλεψη των έργων στην οδό Αριστοτέλους στη γειτονιά του Κέντρου του Αμαρουσίου.


 


Τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος που έχουν ξεκινήσει στη γειτονιά του Κέντρου, επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Τα έργα αποξήλωσης των κυβόλιθων και επίστρωσης νέου ασφαλτοτάπητα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Κέντρου της πόλης, και συγκεκριμένα επί της οδού Αριστοτέλους, επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε επίσκεψή του στο σημείο.


Τα συνεργεία έχουν ήδη αφαιρέσει τους κυβόλιθους στα σημεία όπου διασταυρώνεται η οδός Αριστοτέλους με τη Λεωφ. Κηφισίας και την οδό Πλαστήρα και θα ακολουθήσουν αποκατάσταση του οδοστρώματος με νέα ασφαλτόστρωση και επιδιορθώσεις των κατεστραμμένων κρασπέδων.


Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο σημείο ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «όπως και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας, εκτελούμε έργα οδοποιΐας και στην περιοχή του Κέντρου για την αποκατάσταση του οδοστρώματος σε οδικές αρτηρίες όπου παρουσιάζονται προβλήματα διέλευσης των οχημάτων κυρίως λόγω της υποχώρησης των κυβόλιθων. Σε μία δύσκολη περίοδο χρηματοδότησης, η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας της πόλης και της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου της συνεχίζεται. Θα ακολουθήσουν και άλλα αντίστοιχα έργα στις γειτονιές της Κοκκινιάς, του Πολυδρόσου, στο Νέο Μαρούσι και στο Πολύδροσο».


Κατά την επίσκεψή του, το Δήμαρχο κ. Πατούλη, συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νικόλαος Πέππας, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο