Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το μεγάλο έργο του Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων στην Πλατεία Ευτέρπης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα παραδώσουμε στους πολίτες του Αμαρουσίου ένα έργο αντάξιο των προσδοκιών τους.

Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων χωρητικότητας 273 θέσεων στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ευτέρπης.

Ήδη  η Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 23.01.2017, ενέκρινε μετά από σύμφωνη γνώμη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τη «Μελέτη Εφαρμογής Προσωρινής Αντιστήριξης Πρανών Εκσκαφής» και τη «Μελέτη Εφαρμογής Ενόργανης Παρακολούθησης Προσωρινής Αντιστήριξης Πρανών Εκσκαφής» στο πλαίσιο του έργου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24.01.2017 ξεκίνησε η κατασκευή της αντιστήριξης σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες.

Μέχρι τώρα έχει γίνει εκσκαφή, έχει τοποθετηθεί ο απαιτούμενος οπλισμός  και έχουν σκυροδετηθεί 8 πάσσαλοι.

Από την Δευτέρα 30.01.2017 θα κατασκευάζονται πάσσαλοι από δύο ή και τρία μηχανήματα σε διαφορετικά μέτωπα, έτσι ώστε να επισπευτούν οι εργασίες.

Οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στις εργασίες κατασκευής του χώρου στάθμευσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταχύτατη δημιουργία του έργου και τόνισε πως,

«Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για το Δήμο Αμαρουσίου γιατί αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής, κάνει ευκολότερη την καθημερινότητα των κατοίκων και παράλληλα γίνεται με μια μέθοδο σύγχρονη. Με την ολοκλήρωση του θα παραδώσουμε στους πολίτες του Αμαρουσίου ένα έργο αντάξιο των προσδοκιών τους».

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου προκειμένου να συμβάλουν στην απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου θα φροντίσουν για τη διευθέτηση των θέσεων φορτοεκφόρτωσης που βρίσκονται στη συμβολή της οδού Βας.  Όλγας με την οδό 28ης Οκτωβρίου και την οδό Ερμού καθώς και τη διαμόρφωση των διαβάσεων για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 24 μήνες.

 

Σχετικά αρχείαΣυνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το μεγάλο έργο του Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων στην Πλατεία Ευτέρπης (1)


Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το μεγάλο έργο του Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων στην Πλατεία Ευτέρπης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο