Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2Ο Λύκειο στο Ανατολικό Μαρούσι. Την τοποθέτηση της στέγης επιθεώρησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 231 KB||download file .jpg 219 KB|


|download file .jpg 89 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίβλεψη των εργασιών κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο, με αφορμή την τοποθέτηση της στέγης.        


 


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο – 2Ο Λύκειο στο Ανατολικό Μαρούσι, ένα έργο σημαντικό, καθώς ενισχύει και αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές της πόλης, προσφέροντας  δημιουργική διέξοδο στη νεολαία μας.

Το έργο επιβλέπει προσωπικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προτρέποντας τους κατασκευαστές να εντείνουν τους ρυθμούς των εργασιών για την αποπεράτωσή του.

Σε σημερινή επιτόπιια επίσκεψή του στο εργοτάξιο, με αφορμή την τοποθέτηση της στέγης στο κλειστό γυμναστήριο, διαπίστωσε την πορεία των εργασιών και ενημερώθηκε από τους κατασκευαστές για τα επόμενα στάδια έως την ολοκλήρωσή του.

Με τη ευκαιρία αυτή ο κ. Πατούλης σε δηλώσείς του σημείωσε:«Το έργο  αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα και να παραδοθεί στο Μαρουσιώτικο λαό και στη νεολαία μας στα τέλη Οκτωβρίου 2011. Είμαστε ικανοποιημένοι που σύντομα θα παραδώσομε ένα έργο σημαντικό, που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην Κοκκινιά και τον αθλητισμό στην πόλη μας. Είναι το αποτέλεσμα του σοβαρού σχεδιασμού από τη Διοίκηση του Δήμου, καθώς της εξασφάλισης πόρων μέσω της διεκδίκησης από την Πολιτεία.»      


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο