Συνεχίζεται η κοινωνική μέριμνα προς τον πάσχοντα συμπολίτη μας στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» ʼγγελο Κοκοτό, στη διάρκεια της τελετής παράδοσης του νέου δημοτικού ασθενοφόρου.


Ένα νέο ασθενοφόρο διεκδίκησε και παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια»


Ένα νέο ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο τίθεται στη διάθεση των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου, ευγενική προσφορά του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.


Το νέο ασθενοφόρο παρελήφθη από το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη στη διάρκεια της τελετής παράδοσης από το Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια» κο ʼγγελο Κοκοτό, παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κας Ράνιας Σουλάκη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013.


Με την ευκαιρία της δωρεάς παραχώρησης του νέου ασθενοφόρου προς το Δήμο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σημαντική αυτή χορηγία για την πόλη μας από τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια», που θα συμβάλει στην ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχοντας στη διάθεσή του ένα ακόμη πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο θα μπορέσει να ανταποκριθεί πληρέστερα στις ανάγκες των κατοίκων που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις, κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας.
Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του και ευχόμαστε σε όλους «Χρόνια Πολλά», Εποικοδομητικό και Δημιουργικό το 2014
».


Το νέο ασθενοφόρο θα καλύπτει τις ανάγκες των πασχόντων και ανήμπορων  συμπολιτών της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου, και δεν θα αντικαθιστά τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΚΑΒ για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
Για να χρησιμοποιήσουν το Δημοτικό ασθενοφόρο οι κάτοικοι του Αμαρουσίου μπορούν να καλούν στη Γραμμή Δημότη, στον πενταψήφιο αριθμό 15321.

Μετάβαση στο περιεχόμενο