Συνεχίζει το «ταξίδι» της στις γειτονιές της πόλης, η παιδική θεατρική παράσταση «Ένα Ταξίδι Παραμύθια», από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣυνεχίζεται η παρουσίαση της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ένα ταξίδι παραμύθια» στις γειτονιές της πόλης από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με στόχο να γίνουν οι εκδηλώσεις πολιτισμού μέρος της καθημερινότητας μας. Κάθε γειτονιά της πόλης να είναι ένα κύτταρο πολιτισμού που θα προσφέρει ψυχαγωγία σε κάθε ηλικία στον ελεύθερο χρόνο.                   


Η παράσταση ανεβαίνει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο  3ο Δημοτικό και 11ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Φλοίας 33) και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στο 18o Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Συγγρού και Ίωνος), Ώρα έναρξης στις 20:00.               


Η παράσταση μας ταξιδεύει στον ξεχωριστό κόσμο των παραμυθιών από την Κίνα μέχρι τη Λιβύη και από την Ιταλία μέχρι τα βάθη της Ελληνικής παράδοσης.       


Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Πασσά. Στη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Παναρετάκης, στην εικαστική επιμέλεια ο Δημήτρης Μικιός και στην επιμέλεια κίνησης η Στέλλα Αλτιπαρμάκη.
Ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Πασσάς και η Στέλλα Γρίβα.    
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο