Συνεχής η υποστήριξή μας στο έργο της Ερανικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιωτίσσης υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Ερανικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιωτίσσης.Με τη Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη, τον Π. Δωρόθεο Κιούση, Αρχιγραμματέα της Ι.Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και τον Π. Μάριο, Εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιωτίσσσης.


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ερανικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιωτίσσης,με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης έδωσε τις εγκάρδιες ευχές στο πλήθος των παριστάμενων για υγεία και πρόοδο το νέο έτος, υπογραμμίζοντας τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και του ιδίου προσωπικά στο έργο της Ερανικής Επιτροπής για τις ανάγκες του Ιερού Ναού και των αναξιοπαθούντων ενοριτών του. «Είμαστε πάντα στο πλευρό σας στηρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθεια σας, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία και θα ανταποκριθούμε και εγώ και οι συνεργάτες μου σε όποια βοήθεια μας ζητήσετε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Πατούλης.  


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Κύριλλος,  σημειώνοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού αγκαλιάζει το φιλανθρωπικό έργο της Ερανικής Επιτροπής του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιώτισσης.   


Στη συνεστίαση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Καμπούκος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη. Επίσης ο Πατέρας Δωρόθεος Κιούσης, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και ο Πατέρας Μάριος εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Παναγίας Νερατζιωτίσσσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο