Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής από το Δήμο Αμαρουσίου και το ‘Εργαστήρι Ψαλτικής’

Print Friendly, PDF & Email

«Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»


Στο πνεύμα των Αγίων Ημερών, το Πνευματικό Κέντρο και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Αμαρουσίου σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Ψαλτικής » διοργανώνει συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, με τον τίτλο «Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ» την Τρίτη 15 Απριλίου 2008 και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο  Δαϊς ( Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου).

Την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου θα πλημμυρίσουν ύμνοι της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας από το Χορωδιακό Σχήμα του Εργαστηρίου Ψαλτικής, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Αθανάσιου Παϊβανά.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων αναφέρει: « Η ισχυρή παρουσία του Δήμου μας σε εκδηλώσεις όπως η συναυλία Βυζαντινής Μουσικής του Εργαστηρίου Ψαλτικής αποτελεί την πρώτη δράση μιας σειράς ενεργειών που πρόκειται σύντομα να υλοποιήσουμε με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.»

Για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, θα διατεθούν λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη δωρεάν μεταφορά από το σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Ώρα αναχώρησης 19:00.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο