Συναυλία κλασσικής μουσικής με έργα μεγάλων δημιουργών διοργανώνουν η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30, Αμφιθέατρο του Υπουργείου ΥγείαςΗ Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (ΠΝΣΟ),υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου διοργανώνουν Πασχαλινή εορταστική συναυλία, με τίτλο:
«Ανάσταση Κυρίου – Αναγέννηση Ζωής».


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30  στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στη HELEXPO MAROUSSI), με ελεύθερη είσοδο.


Στην μουσική εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό:
– Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός.
– Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευρύ και απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα, από την επί 21 έτη πολυσύνθετη και πρωτοποριακή παρουσία  στο χώρο της κλασσικής μουσικής, Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, με έργα αφιερωμένα στους:

G.F.Handel, Γ. Χατζηνάσιο, Π. Λουκά, Μ. Χατζιδάκη, E Greig, P.I.Tchaikofski (5η συμφωνία), D. Schostakovitch, G. Bizet, κ.α         


Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας έχει η καταξιωμένη σολίστ βιολιού, Καθηγήτρια και μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου.


Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης:
– Στο τραγούδι, η σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κα Αγγελική Μαρινάκη.  
– Στην απαγγελία ποιημάτων ο ηθοποιός κος Μάνος Χατζηγεωργίου.
– Στην προσαρμογή του μουσικού υλικού ο κος Γιώργος Κοντός.
– Στην προβολή εικόνας, ο μουσικός κος Βασίλης Κολοκυθάς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν  δωρεάν για την μεταφορά τους τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Ώρα αναχώρησης από το Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου στις 23 Απριλίου 2014: 18:45 και 19:15.
Επιστροφή από το Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας μετά το πέρας της εκδήλωσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο