Συναυλία ανθρωπιάς και προσφοράς από το Δήμο Αμαρουσίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο

Print Friendly, PDF & Email
Χιλιάδες κόσμου έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στους πυροπαθείς συμπατριώτες μας
 


|download _.jpg file 757 KB|


|download _.jpg file 461 KB|


|download _.jpg file 544 KB|


|download _.jpg file 474 KB|
 

Το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο γέμισε από κόσμο. Ήταν όλοι εκεί, για να ενισχύσουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές συμπατριώτες μας.


Ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελένη Πέττα και ο Γιώργος Περρής, η Ζωή Κουρούκλη και άλλοι πολλοί καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν για την ενίσχυση των πυροπαθών συμπολιτών μας.


Και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, έδωσε την υπόσχεση ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει θεσμός για την πόλη, θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και θα έχει σκοπό τα έσοδα της να διατίθενται για κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και για δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε στον χαιρετισμό του:
«Η σημερινή εκδήλωση είναι  το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε δύναμη στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες ώρες. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι ο Δήμος μας θα είναι πάντα εδώ και θα βοηθά πάντα όποιον έχει ανάγκη. Μετατρέψαμε σήμερα το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο σε έναν χώρο πολιτισμού, και θα διεκδικήσουμε από την Πολιτεία το θαυμάσιο αυτό στάδιο, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλης μας, το δικαίωμα να το μετατρέψουμε σε μόνιμο χώρο πολιτισμού. Στόχος μας είναι να γίνεται η σημερινή συναυλία θεσμός για την πόλη , γιατί πιστεύω ότι η προσφορά και η επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης δεν πρέπει να σταματήσει εδώ».


Τη συναυλία παρακολούθησαν περισσότεροι από 4000 θεατές και έδωσαν το παρόν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Β. Μεϊμαράκης, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο πρώην υπουργός, κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ο Γ. Γ. Του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Κουρής, ο πρώην βουλευτής του ΠΑ. ΣΟ. Κ. κ. Θ. Κατσανέβας, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δ. Καλογερόπουλος, οι Δήμαρχοι  Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης, Χαλανδρίου  Γ. Ζαφειρόπουλος, Βριλισσίων Κ. Ιωαννίδης, Ψυχικού Ε. Κατσαρού, Μαραθώνα Σ. Ζάγαρης, πλήθος καλλιτεχνών, η γνωστή δημοσιογράφος και κριτικός κ. Ρωζίτα Σώκου και ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος και έκλεισε τη συναυλία κατόπιν παράκλησης του κ. Μίμη Πλέσσα.

Ειδική αναφορά και τις ευχαριστίες του για την παρουσία της στη συναυλία έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης στην Δήμαρχο των πολύπαθων Στύρων της Ευβοίας, κ. Σοφία Μούτσου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο