Συναυλία – Αφιέρωμα στο παλιό όμορφο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email


|download _.jpg file 274 KB|

Στο κατάμεστο θέατρο Αναβρύτων, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία – αφιέρωμα στο παλιό Μαρούσι, της Μικτής Χορωδίας του Δήμου, υπό την διεύθυνση της κας Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, την οποία διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο.


 |download _.jpg file 166 KB|

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και ιδιαίτερα την κα Παπαστεφάνου για το αξιόλογο έργο τους, το οποίο όπως είπε έχομε την χαρά κατά καιρούς να απολαμβάνουμε όλοι και υποσχέθηκε ότι θα στηρίζει κάθε τέτοια πρωτοβουλία που προάγει τον πολιτισμό της πόλης μας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Νώντας Γαρδέλης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους που τίμησαν την βραδιά.


 

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε στο Α’ μέρος φολκλορικά τραγούδια και έντεχνο ελληνικό τραγούδι, ενώ στο Β’ μέρος ερμηνεύτηκαν τραγούδια αφιερωμένα στο παλιό όμορφο Μαρούσι.


Οι ερμηνείες ήταν εξαιρετικές τόσο από τη χορωδία, όσο και από τους σολίστες και την ορχήστρα και απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα τόσο του κοινού όσο και του Δημάρχου και της συζύγου του.


Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού « Μην Κλαις », από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ρένα Χαλιώτη, την οποία η διευθύντρια της χορωδίας κάλεσε στη σκηνή, ως ένδειξη αναγνώρισης και της ερμηνευτικής της ικανότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο