Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας» Εμ.Μπασιά

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι έχει τη βούληση να βοηθήσει και να υποστηρίξει έμπρακτα όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΔΣ του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας» Εμ. Μπασιά και τη Γραμματέα του ΔΣ Δ. Κατσαρού.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Πατούλη για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο Φάρος στα άτομα με προβλήματα όρασης ανά την Ελλάδα, την προσπάθεια που καταβάλλει για την επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών και μέσων προαγωγής του πνευματικού και μορφωτικού τους επιπέδου.

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν είναι η κατασκευή ειδών καθαριότητας τα οποία προμηθεύουν σε δημοτικές αρχές και άλλες κρατικές υπηρεσίες, υπογραμμίζοντας πως μέσω αυτής της δράση στηρίζονται θέσεις εργαζομένων.

Σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησαν τη στήριξη του Προέδρου της ΚΕΔΕ προκειμένου να διευρυνθεί η δράση σε περισσότερους Δήμους της χώρας, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον κ. Πατούλη.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκα για τις κοινωνικές δράσεις του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας» και το σημαντικό έργο που υλοποιεί. Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει ότι έχει τη βούληση να βοηθήσει και να υποστηρίξει έμπρακτα όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Είμαστε δίπλα τους». 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «Φάρος Τυφλών Ελλάδας» Εμ.Μπασιά

Μετάβαση στο περιεχόμενο