Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα Δρ. Rayed Krimly

Print Friendly, PDF & Email

Με τον Εξοχότατο Πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα Δρ. Rayed Krimly   συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2014.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρέδωσε συλλυπητήρια επιστολή στον Δρ.  Rayed Krimly για την μεγάλη απώλεια του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ  Αζίζ αλ Σαούντ, προς τον διάδοχο του θρόνου, την Αυτού Υψηλότητα Σαλμάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ αλ Σαούντ.

Στην επιστολή εκφράζεται η θλίψη από το άκουσμα του θανάτου του, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, που όπως αναφέρεται θα θυμούνται για πολύ καιρό για την ακεραιότητα, τις προσπάθειες του για ειρήνη, την αφοσίωσή του, και όλα αυτά που πρόσφερε στο λαό του.

Επίσης σημαντική αναφορά έγινε και στο θέμα που αφορά τον ιατρικό τουρισμό. Ο κ. Πατούλης δέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί τον ομόλογό του, Δήμαρχο του Ριάντ  πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, την προώθηση καμπάνιας για τον τουρισμό και την ανάπτυξη επενδύσεων, που θα μπορούν να γίνουν μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Πρέσβης του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα Δρ. Rayed Krimly με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο