Συνάντηση του διοικητή του ΕΚΕΠΥ με εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον διοικητή του ΕΚΕΠΥ Κ. Π. Ευσταθίου, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης Γ. Πουλόπουλο, των Πρόεδρο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κ. Αντωνόπουλο, τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Δ. Καμπούκο και τη δημοτική σύμβουλο Κατ. Ιωάννου
|download file .jpg 122KB|


Στιγμιότυπο από την ενημερωτική συνάντηση του διοικητή του ΕΚΕΠΥ, Π. Ευσταθίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τους εργαζόμενους στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και σε άλλες δομές του Δήμου
|download file .jpg 151KB| 


Ενημερωτική συνάντηση είχε σήμερα ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Πάνος Ευσταθίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με τους εργαζόμενους στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και σε άλλες δομές του Δήμου, στο εμβολιαστικό κέντρο του κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Η ενημέρωση αφορούσε ζητήματα για τον ιό της γρίπης Η1Ν1, όπως η εξέλιξη της νόσου, η πορεία των εμβολιασμών κ.α. Παράλληλα απαντήθηκαν μία σειρά από ερωτήματα που αφορούσαν τη νέα γρίπη και τις δομές του Δήμου.  Όπως δήλωσε ο κ. Ευσταθίου οι εμβολιασμοί συνεχίζονται σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας και οι πολίτες θα πρέπει να προσέλθουν για να εμβολιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ξεκινά στο Δήμο Αμαρουσίου ο κατ’ οίκον εμβολιασμός ανήμπορων συμπολιτών, που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα. Ο εμβολισμός πραγματοποιείται  από το εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το πρόγραμμα « Βοήθεια στο Σπίτι».

     


 

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο