Συνάντηση του Δημάρχου Γ.Πατούλη με τις αστυνομικές αρχές της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον νέο Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας κ. Ζαμάνη (αριστερά), τον απερχόμενο κ.Κατσίμπουρα, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ.Τσάγαρη και τον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας κ.Κατσιγιάννη.
|download file .jpg 167 KB|


Συνάντηση με τις αστυνομικές αρχές για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης από την πλευρά της ελληνικής αστυνομίας, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Τσάγαρης, ο νέος Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Ζαμάνης, ο απερχόμενος κ. Κατσίμπουρας και ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κατσιγιάννης.  


Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές της πόλης την καλύτερη φύλαξη των πλατειών, όπως της πλατείας Ηρώων, του προαύλιου χώρου του Σπύρου Λούη κ.α. καθώς και των παιδικών χαρών.
Επίσης τη διατήρηση της κοινής ησυχίας κατά τις νυχτερινές ώρες, την προστασία από τις φθορές των δημοτικών χώρων, καθώς και τη φύλαξη της γειτονιάς για την εύρυθμη λειτουργίας της. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο