Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με κατοίκους στο Νέο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 89 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης σε φιλική συνάντηση με συμπολίτες μας στο Νέο Μαρούσι συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για  θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης, ώστε το Μαρούσι να γίνει μία πόλη φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική για τους κατοίκους και τους δημότες του.
|download file .jpg 118 KB|


Ένα ευχάριστο βράδυ διοργάνωσαν συμπολίτες μας σε ταβέρνα στο Νέο Μαρούσι, με προσκεκλημένο τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πατούλη, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2010.


Στην φιλική συνάντηση ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για θέματα που αφορούν το μέλλον της πόλης, ώστε  το Μαρούσι να γίνει μία πόλη φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική για τους κατοίκους και τους δημότες του. Τα τελευταία 3, 5 χρόνια υπογράμμισε ο κ. Πατούλης θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση όχι μόνο του κέντρου της πόλης, αλλά και των γειτονιών, οι οποίες είχαν εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά και χρονίζοντα προβλήματα.


Ο κ. Πατούλης μιλώντας για το έργο που έχει υλοποιηθεί στο Νέο Μαρούσι, που δεν έχει επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τους πολίτες, καθώς όλα τα έργα στηρίζονται είτε σε δημοτικούς πόρους, είτε σε χρήματα που διεκδίκησε η Δημοτική Αρχή  από την κεντρική εξουσία, μεταξύ άλλων ανέφερε:


– Τα έργα οδοποιίας – ασφαλτόστρωσης, τις διανοίξεις και διαμόρφωσης κρασπέδων, την κατασκευή αγωγού ακαθάρτων και τη σύνδεση περισσότερων από 100 νοικοκυριών  με τον αγωγό αποχέτευσης.


– Τη μεταστέγαση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Δήμου Αμαρουσίου, στο ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου μας επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών που έχει αναβαθμίσει αισθητά την περιοχή.


–  Τα έργα ανακαίνισης, εξωραϊσμού και αποκατάστασης φθορών στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του Κολυμβητηρίου και των γηπέδων τένις, που αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές της πόλης.


– Τη μετατροπή της οδού Κυπρίων Αγωνιστών από Πολεοδομικό Κέντρο γειτονιάς σε αμιγή κατοικία, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του σχεδίου για τις χρήσεις γης, γεγονός που οδηγεί στην αναβάθμισή της.


– Την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης, για να αντιμετωπισθεί το μεγάλο πρόβλημα που προκαλεί η διέλευση χιλιάδων αυτοκινήτων σε ημερήσια βάση.


– Την ενίσχυση του φωτισμού στο Νέο Μαρούσι, με την αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών με νέα, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης.


Μετάβαση στο περιεχόμενο