Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με τους εργαζόμενους στην Κοινωφελή Επιχείρηση Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας Γ.Ζήκο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου Μ.Χρηστάκη στη συνάντηση με τους εργαζόμενους.       
|download file .jpg 110Kb|


Σε επίκαιρα εργασιακά θέματα και ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας, ενόψη της εφαρμογής του Προγράμματος Καλλικράτης ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παρέχει η Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες με το μικρότερο δυνατό κόστος,  να αποτελεί το συγκοινωνιακό μέσον σύνδεσης των γειτονιών της πόλης  και να καταστεί «εργαλείο» ανάπτυξης για το Μαρούσι του μέλλοντος.

Για το σκοπό αυτό, πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου ψήφισε την επιβολή κομίστρου στους επισκέπτες της πόλης και τους μη κατόχους της ARTEMIS CARD. Αξιοσημείωτο είναι ότι καθημερινά 12.000 – 15.000 χιλιάδες επιβάτες χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία, εκ των οποίων το 55% – 60% είναι μη δημότες και κάτοικοι.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που προτιμά τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου για τις μετακινήσεις του. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι στο πλευρό τους διασφαλίζοντάς τους τα εργασιακά τους δικαιώματα και πάρέχοντάς τους όσον το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.  Στόχος μας πρόσθεσε ο κ. Πατούλης είναι και με τη δική σας συνδρομή να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στους πολίτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο