Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ.Παπαχρυσάνθου, τον Αντιπρόεδρο Αλ.Καραδήμα, την Γ.Γραμματέα Σ.Φωτοπούλου, την υπεύθυνη του έργου, αρχιτέκτων Φ.Ξυράφη και τον Γ.Χάλαρη, εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο.
|download file .jpg 88 KB|


Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010, προκειμένου να εξετασθεί το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της βιοκλιματικής ανάπλασης του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Παπαχρυσάνθου, μέλη του Δ.Σ και η υπεύθυνη του έργου, αρχιτέκνων Φωτεινή Ξυράφη.            


Παράλληλα, στη συνάντηση συζητήθηκε και η νέα κοινωνική παροχή του Δήμου Αμαρουσίου προς τους κατοίκους και δημότες της πόλης, η κάρτα προνομίων ‘ARTEMIS CARD’, η οποία μέσα από σειρά οικονομικών και όχι μόνο προνομίων, έχει ως στόχο να στηρίξει αφενός το εισόδημα των καταναλωτών και αφετέρου τις τοπικές επιχειρήσεις και την τοπική απασχόληση. Εξετάστηκε επίσης και το θέμα των μικροπωλητών.


Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου συμφώνησαν για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου, καθώς και στη συνέχιση της συνεργασίας για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, την ανάδειξη της τοπικής αγοράς και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο