Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με το νεοσύστατο Δ.Σ του Σωματείου οδηγών της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης  Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο και το νέο Δ.Σ. του Σωματείου οδηγών της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Από αριστερά ο Πρόεδρος Μ. Δημητρακόπουλος και ο γραμματέας ο Κ. Καραμπουρνιώτης. Από δεξιά, ο αντιπρόεδρος Γ. Γιαννακόπουλος, ο ταμίας  Ανδ. Κορωναίος και το μέλος  Αλ. Χαμαπτζηδάκης.
|download file .jpg 79 Kb|


Την πρώτη συνάντηση με το νεοσύστατο Δ.Σ. του Σωματείου οδηγών της Δημοτικής Συγκοινωνίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του, παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γεώργιου Ζήκου.

Από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 22 Μαϊου 2011, εξελέγη πρόεδρος ο Μαρίνος Δημητρακόπουλος, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, γραμματέας ο Κυριάκος Καραμπουρνιώτης, ταμίας ο Ανδρέας Κορωναίος και μέλος ο Αλέξανδρος Χαμαπτζηδάκης.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του νέου Δ.Σ. καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα, αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση εμείς στοχεύουμε στην αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας με την εφαρμογή του νέου πλαισίου λειτουργίας της.

Σε αυτή την προσπάθειά μας, χρειάζεται εκ μέρους του προσωπικού περίσσευμα ευγένειας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας και με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στη Δημοτική Συγκοινωνία για την καθημερινή  προσπάθειά τους προς όφελος της εξυπηρέτησης του πολίτη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο