Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με τον Διευθυντή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Π.Ο.Υ.) Ευρώπης για τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 244KB|

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Π.Ο.Υ) Ευρώπης για τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα κ. ʼγη Τσουρό είχε σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου 2009, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο κ. Δήμαρχος με τον κ. Τσουρό ήταν η υποψηφιότητα του Δήμου Αμαρουσίου ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων, η οποία βρίσκεται στη φάση της έγκρισης, καθώς και η υποψηφιότητα του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας να γίνει επίσημο «συνδεδεμένο» δίκτυο, στο δίκτυο  Υγιών Πόλεων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Π.Ο.Υ) Ευρώπης.


Παράλληλα ο κ. Πατούλης εξέφρασε της αμέριστη υποστήριξη και  συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου στην υποψηφιότητα του κου Τσουρού για γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Π.Ο.Υ)  Ευρώπης. Ήδη την υποψηφιότητα του κου Τσουρού υποστηρίζουν επίσημα τα Υπουργεία Εξωτερικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.              


Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κ. Σωτήρη Παπασπυρόπουλος. 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο