Συνάντηση του Δήμαρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με μέλη από το Δ.Σ. του Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με την Πρόεδρο του  Δ.Σ. από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (Ο.Α.Μ.) Λ. Παπακωνσταντίνου, τα μέλη Μ. Γαβαλά και Γ. Λιόση, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών  Σπ. Σταθούλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα και της υπεύθυνης για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 76KB|


Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (Ο.Α.Μ.) που εδρεύει στο Μαρούσι, είχε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των επαφών της Διοίκησης με τους πολιτιστικούς – εξωραϊστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σπύρου Σταθούλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαου Πέππα και της υπεύθυνης για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου κας Ρένας Χαλιώτη. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Λίλα Παπακωνσταντίνου, τα μέλη κ.κ. Μαρίνος Γαβαλάς και Γιώργος Λιόσης και ο καθηγητής του Μπρίτζ Βασίλης Βιρβιδάκης.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα μέλη του Δ.Σ. αφού έκαναν μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Ο.Α.Μ., και στην αναγνώρισή από το 1975 του μπρίτζ ως αθλητικό άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου στην ανάπτυξη και διάδοση του αγωνιστικού μπρίτζ σε ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως στη νεολαία καθώς αποτελεί μία δημιουργική και ευχάριστη διέξοδο.
Ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι  η Διοίκηση του Δήμου θα μελετήσει τις προτάσεις και τα αιτήματά τους, ώστε σε μία επόμενη συνάντηση να συζητηθεί η δυνατότητα συνεργασίας, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει και συνδράμει στην υλοποίηση των στόχων των αθλητικών συλλόγων της πόλης.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο