Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 120Kb|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων  «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

|download file .jpg 120Kb|


Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Μαραγκάκη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Πρόεδρου της Δημαρχιακής Επιτροπής Δ. Καρλαύτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί στην περιοχή των Αναβρύτων, καθώς στα έργα που σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα, τα οποία θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Επίσης ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε την καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο προς όφελος των κατοίκων, σημειώνοντας ότι οι  σύλλογοι της πόλης είναι συμβουλευτικά όργανα της Διοίκησης  στις πρωτοβουλίες τις ενέργειες που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση των γειτονιών.

Η Πρόεδρος Βασίλεια Σκότη και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αμέριστο ενδιαφέρον του Δημάρχου στα προβλήματα της περιοχής και τη διάθεση για την επίλυσή τους, καθώς και για την συμπαράστασή του σε ζητήματα που αφορούν στο σύλλογο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο