Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τη Διοίκηση του ΟΑΣΑ

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Δ. Δημητρίου και τον Διευθυντή του Οργανισμού Π. Κοντογιάννη κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.
|download file .jpg 152KB|

 


 


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Δημήτριο Δημητρίου και τον Διευθυντή του Οργανισμού Παναγιώτη Κοντογιάννη είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, αφενός η απομάκρυνση του αμαξοστασίου από τον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, στην περιοχή του Αγίου Θωμά και αφετέρου η τακτοποίηση του θέματος της οριοθέτησης της αφετηρίας των γραμμών του ΟΑΣΑ, εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών.    


Παράλληλα, μετά από πρωτοβουλία του κ. Πατούλη, συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου με μικρά και ευέλικτα οχήματα του ΟΑΣΑ, στο αμέσως προσεχές διάστημα.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο